Bilde1 Flytt til Sandnessjøen ALt.1.jpg

FLYTT TIL

Herøy kommune prev Alstahuag Dønna kommune next

Bilde2Økt vekst

Økt vekst, nye muligheter

Alstahaug er en kommune med lange tradisjoner innen primærnæringer som landbruk og havbruk. Likevel er det posisjoneringen som forsyningsbase til petroleumsindustrien utenfor Helgelandskysten som er den viktigste årsaken til den økte veksten og tilflyttingen i kommunen.

Bilde3 En god start alt

En god start

Vi har full barnehagedekning i kommunen og en desentralisert skolestruktur. Det gir valgmuligheter for de som ønsker å etablere seg i kommunen. De ulike grendene har i tillegg et allsidig fritidstilbud med særlig vekt på barn og unge

Bilde4Sentral og mangfoldig (2)

Sentral og mangfoldig

Kulturbadet i Sandnessjøen er et kraftsenter for kultur, litteratur, kunst og fysisk aktivitet for hele regionen. I kombinasjon med kvaliteter som gode oppvekstvilkår, vakker natur og varierte fritidsaktiviteter er det nyoppstartede Kulturbadet med til å gøre Alstahaug til en attraktiv kommune å stifte familie i, etablere virksomhet i, eller bare besøke.

Bilde5 Vill og vennlig

Der naturopplevelsene står i kø

Den varierte naturen i Alstahaug danner rammen for et vidt spekter av aktiviteter og opplevelser. Fjellvandring. øyhopping. Sykling. Fotturer. Jakt og fiske. Mulighetene er like mange som naturen er vakker og variert.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk GermanSpråk French