slide

FLYTT TILUtfordringer og muligheter
– gir utvikling og fremtid

Alstahaug kommune prev Dønna Helgeland next
fritid1

Fritid

Dønnahallen har startet en ny tidsregning for aktivitetstilbudet i Dønna. Dønna Turn har hatt en eksplosiv økning i antall medlemmer, og har allerede rukket å arrangere nord-norsk mesterskap i turn.

Dønna innebandy har vunnet sitt første seriemesterskap, og både barn og voksne har hatt stor glede av trenings- og kamptilbudet. Dønna IL barnefotball har et bredt og populært tilbud, og etter at vi fikk en innendørs klatrevegg har vi også fått Dønna klatreforening. Vi har moderne skytebaner både innendørs og utendørs, og Dønna jeger-, fiske og friluftsforening er en aktiv pådriver for utendørsaktiviteter. Det samme er Speideren og 4H.

I Dønnahallen finner vi også et eget treningssenter og på DBU har vi svømmebasseng.

Korpset Dønnahorn har opplevd en ny vår, og har hatt større konsertarrangementer i Dønnahallen som har trukket til seg et større publikum - også utenfor kommunen.

Den unike naturen i Dønna får mye oppmerksomhet gjennom reportasjer i både nasjonale og internasjonale turmagasiner. Den 858 meter høye Dønnamannen er et svært populært mål, men det blir stadig flere merkede turløyper rundt omkring i kommunen som også passer for de som ikke vil klatre i høyden. Veldig mange velger også å utforske kommunen fra sykkelsetet eller med kajakk.

fritid3.png

Language Norsk - NorwegianLanguage English - EngelskLanguage GermanLanguage French